Städexperten Landberg i Stockholm

Vi hjälper er med allt inom hemstädning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning samt golvård.

Kontakta gärna oss på Städexperten Landberg för offertförslag. - För rena hem, kontor och lokaler!

Kontorsstädning

Städexperten Landberg servar idag flera företag med kontorsstädning i Stockholmsregionen till ett konkurrenskraftigt pris per timme.

Alla våra kontorsstädningar baseras på individuella arbetsbeskrivningar. En kontorsstädning med tre kontorsplatser skiljer sig avsevärt från ett kontor med 50 arbetsplatser.

Vår inställning är att det varken finns för små eller för stora kunder inom vårt koncept. Städexperten Landberg anpassar kontorsstädningen utifrån ert specifika behov.
För även om de flesta kontorsstädningar har liknande moment, med städning av golv, tömning av papperskorgar, avtorkning av inventarier och dyl. så är ändå kontorsstädning en högst individuell anpassning till golvmaterial, mattor antal fönster och liknande. Frekvensen vid kontorsstädning ökar också vanligtvis med antal anställda.

Det finns kontor vi städar varje dag men vi har också kontorsstädningar som utföres varje eller varannan vecka. Det är givetvis ni som kund som styr detta behov. Med våra kontorsstädningar kan ni vara säkra på att det enbart används miljövänliga städmedel – typ: EU-blomman, Svanen, Bra miljöval eller liknande.