Städexperten Landberg i Stockholm

Vi hjälper er med allt inom hemstädning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning samt golvård.

Kontakta gärna oss på Städexperten Landberg för offertförslag. - För rena hem, kontor och lokaler!

Hemstädning Stockholm

Bor du i Stockholm och vill ha hemstädning? Städexperten Landberg har städat många hem i olika storlekar och har tack vare det stor erfarenhet samt kunskap i hur en bostad ska städas på bästa möjliga sätt.

Skulle det kännas bra att inte behöva släpa runt på dammsugaren, våttorka alla golv, slita med ett smutsigt badrum och sedan tvingas göra om allt igen och igen? Låt oss underlätta din vardag så att du får tid över till roligare saker och kan ignorera alla dammtussar. Unna dig hemstädning från Städexperten Landberg.

Hemstädning Stockholm

Vi besöker dig och svarar på dina frågor

När vi fått en ny kund i Stockholm så inleds alltid uppdraget med ett hembesök. Där har kunden och vi ett förutsättningslöst samtal där vi går igenom era önskemål kring till exempel vad ni vill att vi ska göra och vad vi ska undvika.

Det blir en beskrivning av vårt arbete och den är naturligtvis skräddarsydd efter aktuella behov och önskemål. Mötet är en utmärkt möjlighet att reda ut eventuella frågor och funderingar kring hemstäd.

Hemstäd Stockholm

Skräddarsydd hemstädning

Städexperten Landberg är ett flexibelt företag i Stockholm och vi är måna om att vara lyhörda för kundens behov. Hos oss kan du till exempel välja hur ofta eller hur sällan du vill att vi besöker dig. De flesta väljer hemstädning en gång per vecka alternativt varannan vecka. Är din bostad stökigare än vanligt? Vi åtar oss gärna storstädning då vår rengöring är mer omfattande än vanligt.

För oss är ingen kund den andra lik och vi vet att alla har unika behov. Därför är det viktigt för oss att vara lyhörda och att forma vår hemstädning efter varje kund.

Hör gärna av dig

Vill du veta mer om hemstädning? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post om du vill ha mer information. Vi svarar gärna på dina frågor om till exempel hemstädning pris.