Städexperten Landberg i Stockholm

Vi hjälper er med allt inom hemstädning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning samt golvård.

Kontakta gärna oss på Städexperten Landberg för offertförslag. - För rena hem, kontor och lokaler!

Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning i Stockholm? Tycker du att det är roligare att fokusera på inredningen av ditt nya hem? Vi på Städexperten Landberg har lång erfarenhet av flyttstäd och vet vad som krävs för att den ska utföras med så hög kvalitet som möjligt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för information om pris för flyttstädning, vad som ingår i våra tjänster med mera. Vi hjälper dig gärna!

Flyttstädning Stockholm

Vi värdesätter din trygghet

Vår målsättning är att alla kunder ska känna sig trygga när de vänder sig till oss för flyttstädning och arbetar därför enligt följande ledord: noggrannhet, punktlighet och lyhördhet. Det innebär att vi inte slarvar med några detaljer och att vi är måna om att utföra alla städmoment som utlovats.

Vi värdesätter bra kommunikation mellan oss och våra kunder och ser därför till att alltid ha en öppen dialog.

Flyttstädning i Stockholm

Städexperten Landberg utför professionell flyttstädning i Stockholm och använder alltid omsorgsfullt utvalda rengöringsmedel. Ditt hem och dina saker är i trygga händer när du låter oss utföra ditt flyttstäd. Vi utför både små och stora städuppdrag i allt från små lägenheter till rymliga villor.

Städgaranti

Det ställs hårda krav på en flyttstädning och den måste bli godkänd av till exempel hyresvärden innan du kan lämna din gamla bostad. Städexperten Landberg lämnar därför städgaranti på vårt flyttstäd i Stockholm eftersom det ökar tryggheten för dig som kund. Vår garanti betyder att om du eller besiktningsmannen upptäcker fel eller missar i flyttstädningen så korrigerar vi dem gratis.

RUT-avdrag

Tänk på att flyttstäd är betraktat som en hushållsnära tjänst och det gör att du kan använda dig av RUT-avdraget. Det är en förmånlig rättighet som sänker dina omkostnader betydligt.

Att anlita en städfirma för flyttstädning

En flytt innebär mycket arbete och är oftast väldigt tidskrävande. Vissa väljer att utföra flyttstäd själva och andra vänder sig till en professionell städfirma istället. Vi rekommenderar att du låter oss på Städexperten Landberg i Stockholm ta över arbetet åt dig.

Det finns naturligtvis många anledningar till varför man ska anlita ett städföretag. De främsta är förmodligen att det sparar tid och energi samt att du kan lita på att få en kompetent utförd flyttstädning. Vi på Städexperten Landberg i Stockholm har stor kunskap inom städningen och det gör att arbetet blir snabbare och mer effektivt utförd.

Att välja rätt städfirma för din flyttstädning är inte så lätt och det finns en hel del saker att ha i åtanke. För att flyttstäd ska räknas som väl utfört så ska alla ytor i bostaden vara skinande rena. Uppdraget är betydligt större än en vanlig städning eftersom det innehåller fler moment. Innan du bestämmer dig för firma så kan du följa dessa råd:

  • Leta upp några städföretag och informera dig om vad som ingår i deras tjänster.
  • Se till att få offert från fler än en firma och jämför sedan priserna.
  • Var noga med att teckna ett avtal som är så fullständigt som möjligt.