Städexperten Landberg i Stockholm

Vi hjälper er med allt inom hemstädning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning samt golvård.

Kontakta gärna oss på Städexperten Landberg för offertförslag. - För rena hem, kontor och lokaler!

Byggstädning

Om du är i behov av professionell byggstädning i Stockholm så är Städexperten Landberg det perfekta valet. Visst skulle det vara en lättnad om all smuts och allt damm är borta när möblerna ska ställas in i dina rum? Vi vill lätta på din stress så att du kan njuta av dina nya lokaler!

Städexperten Landberg kan byggstädning

Vårt duktiga städteam vet var de ska göra av allt avfall, har rätt utrustning för varje städuppdrag och är utbildade för att ta hand om städning av den här sorten i Stockholm. De har en genuin materialkännedom vilket innebär att de vet vilka medel och vilken sorts utrustning som de ska använda. Städexperten Landberg rengör väggar, golv samt tak och ser till att smutsen i alla vrår är borta.

När en bostad byggs, renoveras eller genomgår en ombyggnation så skapas byggavfall samt hälsofarligt smuts och damm. Att städa bort allt detta på ett effektivt sätt kräver rätt erfarenhet, kunskap och utrustning. Vi vet hur man utför den här sortens grovstädning och lovar ett grundligt och professionellt utfört arbete. Med vår hjälp blir dina lokaler klara för inflyttning och användning!

Byggstädning Stockholm

Vi erbjuder effektivt och noggrant byggstäd

Byggstädningen är väldigt viktig och därför genomför vi alltid våra tjänster med omsorg och känsla för detaljer så att besiktningsmannen kan göra en ordentlig bedömning. Vi använder naturligtvis noggrant utvald utrustning och rengöringsmedel av högsta kvalitet. Tänk på att ett byggprojekt inte är färdigt eller redo för besiktning innan en byggstädning genomförts.

Städexperten Landberg åtar sig uppdrag av både stora byggbolag och av privatpersoner i Stockholm. Det innebär att vi erbjuder vår byggstädning till större och mindre byggprojekt. Vilka moment som ingår i en byggstädning varierar och avgörs av vilka förutsättningar och önskemål som finns.

Kontakt

Vill du till exempel veta mer om oss, våra tjänster och om byggstädning pris? Kontakta oss med dina frågor så hjälper vi dig. Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg som stämmer överens med din situation och dina önskemål.